fb

Απαντάμε σε δικές σας συχνές ερωτήσεις!

Επιλέξτε ποια μέθοδος είναι πιο βολική για εσάς:
Κορνιζάρισμα στο σπίτι αποστολή της κορνίζας στην διάσταση που επιθυμείτε με όλα τα παρελκόμενα
Κορνιζάρισμα στο εργαστήριο : μας αποστέλλεται τα αντικείμενα που θέλετε να κορνιζάρετε και αφού τα πλαισιώσουμε σας τα στέλνουμε πίσω έτοιμα για τοποθέτηση.
Με την βοήθεια ενός μέτρου θα χρειαστεί να μετρήσετε το ύψος και το πλάτος του έργου , οι μετρήσεις σας θα πρέπει να είναι όσο πιο ακριβείς γίνεται για την σωστή τοποθέτηση στην κορνίζα.
Αφού ορίσετε τις διαστάσεις του έργου ανεβάζετε την φωτογραφία επιλέγοντας εισαγάγετε τις διαστάσεις του έργου σας επιλέγετε το κουμπί κορνιζάρισε το και θα δημιουργηθεί προεπισκόπηση του έργου και θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κορνίζα και πασπαρτού .
Είμαστε στην διάθεση σας προκειμένου να σας βοηθήσουμε στην επιλογή της κατάλληλης κορνίζας με βάση τις επιθυμίες σας .. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μας μέσω email ή μέσω του live chat.
Εάν έχετε επιλέξει την αποστολή της κορνίζας στον χώρο σας η τοποθέτηση του αντικειμένου είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία καθώς θα σας στείλουμε όλα τα απαραίτητα υλικά για την συναρμολόγηση καθώς και οδηγίες . Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία του κορνιζαρίσματος γίνεται πιο εύκολη .
Ναι, οι εικόνες πρέπει να είναι και ελάχιστο μέγεθος 640px x 640px. Φυσικά, όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση της εικόνας τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα εκτύπωσης.
Εάν η εικόνα σας είναι lo-res ή αν προτιμάτε να εκτυπώσουμε από τον αρχικό τύπο αρχείου, ενημερώστε μας ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Εκτυπώνουμε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας εκτυπωτές και χαρτιά κορυφαίας γραμμής, με τα τρέχοντα εργαστήρια μας να είναι τα Canon Pro-4000S και Epson SureColor P9000.Αυτοί οι εκτυπωτές χρησιμοποιούν μελάνια χρωματισμένα με αρχειοθέτηση που είναι εγγυημένα ότι δεν θα εξασθενίσουν για έναν αιώνα .Βαθμονομούμε τακτικά τους εκτυπωτές και τις οθόνες μας για να διασφαλίσουμε ότι τα χρώματα και οι τόνοι στα αρχεία εικόνας σας ταιριάζουν με τα αποτελέσματα σε χαρτί. Λάβετε υπόψη ότι η τελική εκτύπωση μπορεί να φαίνεται διαφορετική από αυτήν που βλέπετε στην οθόνη σας.
Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα άτομα δεν διαθέτουν οθόνες βαθμονόμησης χρώματος και θα αντιμετωπίσετε μια σειρά κορεσμού και τόνου χρώματος με βάση τον τύπο της οθόνης που έχετε, καθώς και τις ρυθμίσεις φωτεινότητας της οθόνης.
Ο τύπος αρχείου που παρέχετε και το προφίλ χρώματος που επισυνάπτεται στο αρχείο μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας.
Για εκτυπώσεις τέχνης, όταν εργάζεστε στο Photoshop ή σε παρόμοιο πρόγραμμα, πρέπει πάντα να επισυνάπτετε ένα έγχρωμο προφίλ στα αρχεία, το οποίο ενημερώνει τον εκτυπωτή τι σκοπεύατε για την εικόνα και πώς πρέπει να εκτυπώνεται. Σας συνιστούμε να εξάγετε τις εικόνες σας στον χρωματικό χώρο Adobe (1998) RGB.
Έχουμε δύο επιλογές για το χαρτί που χρησιμοποιούμε κατά την εκτύπωση της φωτογραφίας σας. Επιλέξτε μεταξύ των παρακάτω με βάση τη φωτογραφία σας και πώς θέλετε να φαίνεται. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε καθοδήγηση εάν έχετε απορίες ή θέλετε γνώμη.
Οι δύο τύποι χαρτιού και οι ποιότητές τους έχουν ως εξής:
Επαγγελματικό 240g Photo Paper Luster Finish Το χαρτί λάμψης είναι ελαφρώς γυαλιστερό με λεπτή υφή που μοιάζει με μαργαριτάρι. Ιδανικό για πορτρέτα και εικόνες με ζωντανά χρώματα και ευκρινείς εικόνες.
Βελτιωμένο 280g Matte Archival Smooth Art Paper Το ματ χαρτί έχει επίπεδο, υφή φινίρισμα με λίγο έως καθόλου έντονο φως. Μπορεί να παράγει μια πιο κλασική καλλιτεχνική εμφάνιση και λειτουργεί πολύ καλά για ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Εάν θέλετε να εκτυπώσετε σε χαρτί διαφορετικό από τα δύο που ήδη προσφέρουμε, απλώς ενημερώστε μας ώστε να μπορέσουμε να το διευθετήσουμε .
Για να ξεκινήσετε, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογή φωτογραφίας σε καρέ" στη σελίδα Φωτογραφίες . Επιλέξτε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας, το Dropbox, το Facebook ή το Instagram (και πολλά άλλα) για να τραβήξετε μια φωτογραφία από μία από αυτές τις πηγές:
Εάν το αρχείο που έχετε επιλέξει είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω συνομιλίας ή email ή στείλτε τη φωτογραφία σας στο photos@levelframes.com. Μπορούμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά και να σας προετοιμάσουμε με μερικές επιλογές μεγέθους που θα λειτουργήσουν. Για ένα αναλυτικό σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο εκτύπωσης και κορνίζας της φωτογραφίας σας, δείτε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου .
Χρειάζονται περίπου 2 έως 3 ημέρες για την παραγωγή των πλαισίων στην παραγγελία σας και για την αποστολή τους θα χρειαστούμε άλλες 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες .
Γενικά, θα χρειαστούμε 6 ως 10 εργάσιμες ημέρες.
Εάν το πλαίσιο σας φτάσει και αντιμετωπίσετε προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.